Tak nejak uvodem...

18.11.2013 19:36
Vzpominate si, kdyz jste byli mali, jak jste si rikali, ze az vyrostete, tak se z vas stanou hasici, policiste, archeologove, astronauti...? No, tak ja chtela byt pravnickou ( nejprve tedy agentkou FBI, ale pote, co prestali vysilat serial AktaX me tato idea zahadne opustila... porad to nechapu). Snila jsem o tom, jak budu nosit drahe boty, uzke obleky, dlouhe vlasy sepnute do culiku a primou chuzi vyzarovat sebejistotu. Vsichni se budou otacet a zirat a potaji si septat " To je ona, to velky zvire! No, preci ta, co ted uzavrela ten multimilionovy kontrakt! Teda nejen ze je chytra, ale je i sexy!" :) ok, uznavam, to s tim zviretem by stacilo- sexy budu jindy. Kazdopadne asi vite, co mam na mysli. Vsichni jsme takhle snili... ( a kdo ne, tak pockejte, ono to jeste prijde.... Mozna... A mozna uz taky ne). 
Smutne je, ze cim je clovek starsi, tim vic si zacne uvedomovat nastrahy, ktere ho na ceste za naplnenim jeho snu  cekaji. Je pak na kazdem z nas, jak se s nimi vyporadame. Nekteri z nas to vzdaji tesne za startovni carou, nekteri maji dobry rozbeh ale nekde v pulce se rozmysli, ze to vlastne za tu namahu nestoji..... A pak jsme tu my, snilci/vytrvalci. Mozna ze na svuj sen na chvili z nejakeho duvodu zapomeneme, ale porad je tam nekde je a my vime, ze se k nemu jednou vratime. Jsme preci Snilci, ne? Co jineho muzeme  delat :) 
Takze... Ano, na nejakou dobu jsem zapomnela ( a prekvapive k barve mych vlasu si zase vzpomnela/ touto poznamkou bych chtela potesit vsechny ignoranty, co si opravdu mysli, ze barvu vlasu lze spojit s intelektem), jak uzasna chci a hlavne jak uzasna muzu byt. Ale uz jsem si zase vzpomnela a rozhodla se vzit to ve velkem. Takze jsem si zabalila svych par svestek, dala vypoved v praci, polibila maminku, nevlastni sestricku, pritele a dne 16.11.2013 opustila Prahu. Strach nemam... Vlastne pockejte, za jak dlouho se da totalne rozlozit evropske velkomesto? No, sledujte stranku a mozna se to i dozvite. Protoze komu jinemu by se to mohlo podarit, nez blondyne v Londyne? ;) 
 
PS: Ano, vim ze dikritika by byla fajn, ale ipad ji moc nefandi.... A ano, rovnez si uvedomuji, ze gramaticke preklepy nejsou nic, co by se melo verejne propagovat, ale coz :) takze vsechny hrubky, ktere v clancich naleznete, byly do textu pridany s plnym vedomim a zamerne ;) 
 
Enjoy! 
 
Blondie from Londie :))